Skip to main content
[mk_page_section layout_structure=”full” attachment=”scroll” bg_position=”left top” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”false” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” video_mask=”false” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”100″ full_width=”true” full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false”]
[mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-22″]

Kingspan Dealer

Al enkele jaren zijn wij rechtstreeks dealer van Kingspan dak- en gevelsystemen. De meeste van onze bedrijfsruimten worden dan ook (gedeeltelijk) gebouwd met Kingspan dak- en / of gevelpanelen. Dit zijn kwalitatief zeer hoogwaardige geïsoleerde sandwichpanelen, waarop zeer goede garanties worden gegeven tot wel 30 jaar!!

Er is keuze uit zeer veel verschillende types panelen, afhankelijk van de uitstraling die het bouwwerk moet krijgen en aan welke eisen het moet voldoen. Diverse rofileringen, diktes en isolatiewaarden zijn verkrijgbaar en er zijn ook diverse uitvoeringen verkrijgbaar op het gebied van brandveiligheid.

Deze panelen zijn ook uitermate geschikt om oude daken en gevels een complete ‘facelift’ te geven. We kunnen tegen gunstige prijzen en in korte tijd uw dak of gevels compleet vernieuwen, waarmee gebouwen een compleet nieuwe look krijgen en tegelijkertijd voldoen aan uw eisen van isolatie en eventueel brandveiligheid.

Natuurlijk kunt u bij ons ook losse sandwichpanelen met bijpassend zetwerk bestellen. Op de website van kingspan kunt u meer informatie vinden over de diverse panelen. Het paneel dat wij het meest toepassen is het RW paneel voor het dak en het AWP paneel voor de gevels (Zie Afbeelding). Deze panelen hebben een werkende breedte van 1000 mm. en zijn in alle lengtes en ook meerde breedtes verkrijgbaar. Het AWP gevelpaneel wordt blind bevestigd en is dus erg mooi voor een gevel. Maar zoals gezegd er zijn tal van mogelijkheden.

[mk_padding_divider size=”20″]

Heeft u interesse of wilt u sandwichpanelen bij ons bestellen of een prijsopgaaf? Laat het ons weten via onderstaande knop. Uiteraard kunnen wij ook bijpassend zetwerk voor u meeleveren!

[mk_padding_divider size=”20″][mk_button dimension=”flat” corner_style=”pointed” size=”medium” outline_skin=”dark” outline_active_color=”#ffffff” outline_hover_color=”#333333″ bg_color=”#f97352″ btn_hover_bg=”#777777″ btn_hover_txt_color=”#ffffff” text_color=”light” icon=”mk-li-volume” icon_anim=”side” url=”https://janvanegmondbv.com/contact/” target=”_self” align=”left” fullwidth=”false” button_custom_width=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Neem contact met ons op! [/mk_button]
[mk_gallery images=”424,425″ style=”grid” column=”2″ image_size=”crop” height=”500″ hover_scenarios=”slow_zoom” item_spacing=”5″ margin_bottom=”20″ frame_style=”simple” disable_title=”false” image_quality=”1″ pagination=”false” count=”10″ pagination_style=”1″ order=”ASC” orderby=”date” item_id=”1418718972-548feefc76ef3″][mk_image src=”https://janvanegmondbv.com/wp-content/uploads/2015/03/dutchLogo-kingspan.png” image_width=”200″ image_height=”117″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”false” group=”_general” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″]
[/mk_page_section]